4.26.2015

Χοιρινές μπουκιές μαριναρισμένες με σπιτική σως

Χοιρινό με σπιτική σως












Υλικά
1 κ. χοιρινές μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας κέτσαπ
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
Μερικές σταγόνες Worchester sauce
1 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
2 κουτ. σούπας άσπρο ξύδι
Λίγο λάδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε αφού ψιλοκόψουμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα και το απλώνουμε στο χοιρινό. Σκεπάζουμε το χοιρινό και το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν το βγάζουμε, ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και στη συνέχεια το χοιρινό. Ψήνουμε καλά γυρίζοντας από όλες τις μεριές το κρέας για περίπου 20 λ. Το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: