6.01.2014

Τυροκαυτερή

Τυροκαυτερή












Υλικά:
Φέτα 200 γραμ.
1 καυτερή πιπεριά μεγάλη πράσινη
3 κουτ. σούπας γιαούρτι

Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη φέτα με το πιρούνι σε ένα μπολ. Τηγανίζουμε τη καυτερή πιπεριά για 2-3 λεπτά ώστε να της βγάλουμε τη φλούδα. Αφού τη βγάλουμε, κόβουμε το κοτσάνι, τη βάζουμε σε ένα πιάτο κ τη λιώνουμε και αυτή με το πιρούνι. Προσθέτουμε τη πιπεριά στη φέτα και βάζουμε και το γιαούρτι ανακατεύοντας και διαλύοντας το μείγμα μας. Δοκιμάζουμε και αν μας αρέσει, είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε διαφορετική υφή ή λιγότερο καυτερή τη τυροκαυτερή προσθέτουμε κι άλλο γιαούρτι. Η τυροκαυτερή αυτή είναι κατάλληλη και για Άτκινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: