1.09.2014

Λαχανοσαλάτα Άτκινς

Λαχανοσαλάτα













Υλικά:
2 μεγάλα βρασμένα σφιχτά αβγά, ψιλοκομμένα
200 γραμ. μαγιονέζα
3 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν
3 κουτ. σούπας κρεμμύδι ξηρό λιωμένο
2 κ. γ. λευκό ξίδι
1/4 κ. γ. καυτερή σάλτσα
1 κ. γ. αλάτι
1/4 κ. γ. έτοιμο μείγμα μπαχαρικών
300 γραμ. λάχανο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τα αβγά, την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το κρεμμύδι, το ξίδι, την καυτερή σάλτσα, το αλάτι και τα μπαχαρικά σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε το λάχανο και ανακατεύετε πολύ καλά.
Το καλύπτετε και το βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα προτού το σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: