1.06.2014

Κοτόπουλο κοκκινιστό γκαράμ μασάλα με μακαρόνια

Κοτόπουλο κοκκινιστό γκαράμ μασάλα με μακαρόνια














Υλικά:
500 γραμ. Μακαρόνια
500 γραμ. φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
1 μικρή πράσσινη πιπεριά
2 κύβοι κοτόπουλο
2 κ. σ. λάδι
50 γραμ. κρασί
1 κ.σ. γκαράμ μασάλα
500 γραμ. τοματοπολτός

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια για όσο χρόνο χρειάζονται μέχρι να είναι έτοιμα. Όταν το νερό βράζει, βάζουμε τον έναν κύβο κοτόπουλο, ανακατεύουμε να διαλυθεί και προσθέτουμε τα μακαρόνια.
Σοτάρουμε στη συνέχεια στο τηγάνι το κρεμμύδι και τη πιπεριά.  Όταν είναι έτοιμα, βάζουμε 1 ακόμη κουτ. λάδι στο τηγάνι και αρχίζουμε να ψήνουμε το κοτόπουλο και από τις 2 μεριές.Λίγο πριν να είναι έτοιμο, σβήνουμε με το κρασί. Αν το έχουμε κόψει σε κομμάτια, φροντίζουμε να ψηθεί από όλες τις μεριές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα τοματοπολτού μαζί με τον κύβο, καθώς και 1 κουτ. γκαράμ μασάλα. Ανακατεύουμε τα υλικά σιγά σιγά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος. Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πήξει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε σε κάθε πιάτο μακαρόνια, όση σάλτσα θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: