2.12.2017

Γλυκόξινη σάλτσα (ντιπ σπρινγκ ρολς)

Γλυκόξινη σάλτσα



















Υλικά:
ένα στυμμένο πορτοκάλι
2 κουτ. σούπας κέτσαπ
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
2 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας γλυκιά τσίλι σος
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
αλάτι

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ σε ένα μικρό μπολ. Μόλις ανακατευτούν καλά, τα ρίχνουμε σε ένα μικρό τηγάνι ή μπρίκι και ρίχνουμε και το κορν φλάουρ για να δέσει. Μετά από 2 λεπτά περίπου ανακατεύοντας πρέπει να είναι έτοιμη η σάλτσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: