Υλικά:
1 κοτόπουλο ολόκληρο ή σε μερίδες
Μισό φλυτζάνι λάδι
Ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ένα ποτήρι ζωμό από κύβο κοτόπουλο ή βοδινό
Καρότα κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε το κοτόπουλο στη γάστρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.Περιχυνουμε το κοτόπουλο και τα καρότα και φροντίζουμε να αλοιφθεί παντού. Ψήνουμε στη γάστρα για 1 ώρα και αμέσως μετά ανοίγουμε το καπάκι για ένα επιπλέον τέταρτο να πάρει χρώμα στους 180-200 βαθμούς, ανάλογα τον φούρνο μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου