3.13.2014

Σπανακόρυζο

Σπανακόρυζο











Υλικά:
ρύζι 250 γραμ.
σπανάκι 250 γραμ.
100 γραμ. κρασί
5 κουτ. λάδι
1 κύβος λαχανικών
2 κούπες νερό

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το ρύζι στο λάδι μέσα στη κατσαρόλα και προσθέτουμε το σπανάκι μετά από 3-4 λεπτά. Το αφήνουμε να ψηθεί και αυτό στον ατμό με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό περίπου 2 κούπες, όσο να καλύψει το ρύζι που έχουμε στη κατσαρόλα και βάζουμε μαζί τον κύβο. Βάζουμε και τον κύβο και ανακατεύουμε. Όταν τραβήξει όλο το νερό, τότε προσθέτουμε και το κρασί ώστε να εξατμιστεί, αφήνοντας μια ωραία γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: