Σπετσοφάι με λουκάνικα και μπέικον |
Υλικά
300 γραμ. λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες100 γραμ. μπέικον
Πράσινη πιπεριά περίπου 50 γραμ.
Κόκκινη πιπεριά περίπου 50 γραμ.
Πορτοκαλί πιπεριά περίπου 50 γραμ.
Κίτρινη πιπεριά περίπου 50 γραμ.
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτί ντοματοπολτός 500 γραμ.
Κόκκινη πιπεριά περίπου 50 γραμ.
Πορτοκαλί πιπεριά περίπου 50 γραμ.
Κίτρινη πιπεριά περίπου 50 γραμ.
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτί ντοματοπολτός 500 γραμ.
1 κύβος λαχανικών
Μισό ποτήρι κρασί
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε πιπεριές, κρεμμύδια, λουκάνικο και μπέικον στο λάδι. Μετά από 10 λεπτά, ανακατεύοντας να τσιγαριστούν καλά, προσθέτουμε και το κρασί. Στη συνέχεια μόλις το ρουφήξει, ρίχνουμε το ντοματοπολτό και τον κύβο. Αφήνουμε μέχρι να βράσει και να εξατμιστεί το περισσευούμενο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου